UP 16

  • 2

UP 16

UP16

 

Dupa cum bine stiti dragii nostrii exploratori se apropie un eveniment pe care de mult il asteptam…si anume Unitate si Prietenie. Anul acesta evinimentul se afla la a 16 editie!!!!!!!!

Si acum marea intrebare este: Ce asteptari aveti voi de la acest eveniment??? Ati dori sa faceti sau sa se intample ceva anume??? Mai multe date organizatorice gasiti aici:

 http://unitatesiprietenie.ro/up16/.

Haide-ti sa ajutam Centru Local Axente Sever Alba Iulia sa transforme Alba Iulia in Capitala Culturala a Cercetasilor din Romania!!! Sper sa ne vedem in numar cat mai mare la UP16!!

Comments

comments


2 Comments

Diana Mica

03/12/2013 at 1:36 pm

UP 16 a fost super tare! A fost frig foarte frig, dar deschiderea a fost surta si la obiect, targul a fost in interior din fericire. Hai hui prin Alba a fost o aventura congelata sa spun asa, dar am fost rasplatiti cu un ceiut caldut oferit de organizatori,si ne-am incarcat bateriile pt partea a 2-a a zilei un joc mare in care echipele se provocau una pe cealalta. Anul acesta eu personal am avut cea mai awesome patrula pe care mi-o puteam dori(singura parte trista ca am cam vizitat farmaciile si raceala m-a cam tinut departe de ea…imi cer si scuzele de rigoare pe aceasta cale). In rest atmosfera a fost parca putin mai mult de UNITATE si Prietenie decat la celalat UP la care am fost….. Bocancii de furat s-au furat dar abea in ultima seara….. :(.. Iar la activitatie mie din nou mi-a placut vizita la Turda dar si momentul de imagine in care noi, cercetasii ne-am UNIT mai mult ca niciodata intr-o INIMA MARE. aia da UNITATE..

Maria Iorga

03/12/2013 at 10:06 pm

Sa vina feedback-ul si de la Brasov. Frig a fost cat cuprinde, cel putin pentru noi care am stat in dreptul usii, dar ne-am incalzit cu cantece, fasole si activitati faine. Experiente frumoase au fost cu caru’, haihui-ul a fost ideeeeeeeeal cu patrula Lia Manoliu, oameni faini, cercetasi, ce mai. Leaganul lui Meme a fost exceptional, plimbarea la Salina a fost pe masura asteptarilor, si serile nu cred ca mai merita descrise.
Multumim organizatorilor pentru tot efortul, noptile nedormite si grupul “Shhhh”, asteptam urmatorul UP sa o luam de la capat.

Leave a Reply