Centrul Cercetasesc Nocrich face chemare pentru voluntarii anului 2014 !

Centrul Cercetasesc Nocrich face chemare pentru voluntarii anului 2014 !

h potterIn vara lui 2013, 55 de voluntari din 10 tari (Argentina, SUA, Spania, Franta, Danemarca, Italia, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Romania si Germania) au stat la centrul scout pentru perioade de timp cuprinse intre cateva zile si trei luni.

Anul 2014 te provoaca sa aduci o schimbare in lumea din jurul tau si sa traiesti impreuna cu alti voluntari intr-un loc de poveste.

Multe activitati, incepand de la gatit, la organizat programe pentru alti cercetasi si pana la gestionarea administrativa a centrului, te asteapta sa le incerci.

Indeferent de varsta ta, vei gasi la Centrul Cercetasesc Nocrich oportunitati de voluntariat prin care te vei distra si vei invata multe lucruri noi. Aici este locul unde iti poti face prieteni din toata lumea si in care iti poti imbunatatii cunostintele de engleza, franceza ….si multe alte limbi straine.

Dezvoltam activitati educativeGrupuri de cercetasi din diferite tari europene precum Germania, Belgia sau Norvegia si-au anuntat deja prezenta si centrul are nevoie de voluntari pentru a-i primi asa cum se cuvine.

Pentru mai multe detalii si inscriere te invitam sa accesezi:  http://nocrich.scout.ro/voluntariat/

 

 


Log out of this account

Leave a Reply